Bérlők

Kláris Kiadó és Művészeti Műhely

Szellemtudományi, antropozófiai és pedagógiai könyvkiadó és könyvterjesztő. A Kláris Kiadó 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy a Waldorf-pedagógia irodalmából néhány, szülők és pedagógusok számára hasznos, Magyarországon akkor még hiánypótlónak számító könyvet megjelentessen - és ezeket egy sokkal szélesebb olvasóközönség számára elérhetővé tegyen.

www.klaris.hu

Benship Hungary Kft.

A Benship Hungary Kft-t a szállítási, szállítmányozási szolgáltatások növekvő minőségi igényének kielégítése érdekében alapítottuk 2014-ben. Célunk, hogy több évtizedes hajózási, kereskedelmi, valamint folyami, tengeri, közúti, vasúti és légi szállítmányozási tapasztalatunkat a megrendelők szolgálatába állítva új minőséget állítsunk elő a szállításban, szállítmányozásban, egyszerűen fogalmazva nálunk 1 + 1 legalább 3 legyen. Az alaptevékenységünket kiegészítve hajóbrókeri (közvetítői kereskedelem), hajóügynöki, hajóbiztosítás közvetítői, valamint hajózási szakértői tevékenységet végzünk.A Társaság központi irodája Budapesten, stílszerűen, egy, a Dunán úszó irodahajón üzemel, így az íróasztaltól is szemmel követhetjük a megbízásunkból fuvarozó hajókat.

www.benship.hu

Tolnai Law Firm

A boutique law firm in Budapest focusing on the digital industries.

https://hu.linkedin.com/company/tolnai-law-firm

_____________________________

Irodahajónkon bérlőként megfordult cégek:

 

Fair Hydro Kft.

Hajók és kikötők tervezésével, engedélyeztetésével foglalkozó mérnökcsapat.

Új építés, átépítés, motorcsere. Kis- és nagyhajók engedélyezési és gyártási tervei. Szerkezet, gépészet, csőrendszerek, villamosság tervei. Szakértői vizsgálat, döntéspróba, lemezvastagság mérés, stabilitás számítás, szilárdsági méretezés. Eljárások lebonyolítása a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál. Ügyintézés: tervjóváhagyás, üzembe helyezés, szemlék, lajstromba vétel, különleges szállítási engedély.

www.hajto-muvek.hu

Ren Design Kft.

Ren dánul azt jelenti, hogy tiszta - A tiszta, kreativ gondolatok és a biztos ízlés, a design találkozása - Ren Design.

Belsőépítészeti megoldások egy olyan tervezői csapattól, akik számára a legfontosabb: az elégedett ügyfél. Alapos tervezés és hatékonyság, hogy az álmok megvalósulhassanak. Designerek, akik nem csak meghallgatják, hanem meg is értik, hogy pontosan mire is vágyik a megrendelő. Jövőálló, inspiráló ötletek, végiggondolt tervek.  

https://rend3signs.com/

INSPYRE Informatics Kft.

Legyen szó szoftverfejlesztésről vagy mobil alkalmazás készítésről, az INSPYRE csapata profi hozzáállásával és átfogó szakmai tapasztalatával biztosítja, hogy az általuk készített kód az ügyfelük elvárásait felülmúlja. 2020-as alapításuk óta számos nagy céggel dolgoztak és céljuk, hogy a hazai és európai piacon is kiemelkedő szolgáltatást nyújtsanak.

https://inspyre.it/ 

NASZ Nemzeti Automata Szövetség

A Nemzeti Automata Szövetség (NASZ) jogelődje, a Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség 1994. október 24-én alakult huszonhárom alapító taggal. Iparágunk reprezentatív képviselőinek közreműködésével már több mint húsz éve képviseli az automatás iparág érdekeit. A szakmához, azaz az automata üzletághoz nem csak az automata készülékek ill. alkatrészek gyártói, hanem azok forgalmazói, valamint üzemeltetői, és a töltőtermékeket előállító és forgalmazó vállalatok, valamint a fizetőrendszereket és poharakat gyártó és szállító cégek is hozzátartoznak.

www.miasz.hu

Unilub Kft.

Kenőanyagokkal és komplex szolgáltatási csomagokkal, kenéstechnikai feladatokkal foglalkozó cég hitvallása:

Cégünknél kiemelkedő minőségű kenőanyagainkkal és komplex szolgáltatási csomagjainkkal oldunk meg kenéstechnikai feladatokat. Célunk, hogy a legmagasabb szintű szakmai támogatással Partnereinket jobb minőségű gyártási lehetőségekhez, ezáltal gördülékeny üzemvitelhez és nagy teljesítményelvárást támasztó üzletek létrejöttéhez segítsük.

www.unilub.hu

Eszkimókonyha Kft.

Egészséges táplálkozást segítő csapattól, adalék, tartósítószermentes és megbízható minőségű húsárut szerezhetnek be az érdeklődők.

www.eszkimokonyha.hu www.paleomedicina.com 

Paleomedicina Kft.

Orvoscsoport, mely az evolúciós orvoslás nemzetközileg ismert kutató és gyógyító „műhelyét” állítja pácienseink szolgálatába. 

www.paleomedicina.com 

Motorcsónakázás a Dunán 

Élményhajózással és motorcsónak bérléssel foglalkozó vállalkozásunkat a természet szeretete és a hajózási iránti szenvedélyünk hívta létre. Hisszük, hogy egy csipetnyi luxus mindenkinek jár. Örömünkre szolgál, hogy ebben segítségetekre lehetünk. Éljétek át velünk a hajózás élményét!

 https://motorcsonakazasadunan.hu/

Kishajós Iskola Budapest 

Hajóvezetői tanfolyamok, elméleti és gyakorlati képzés, online-távoktatás, vizsgafelkészítés. 

https://www.kishajosiskola.hu/  

CerTrust Kft.

Orvosbiológiai analitikai laboratóriumok.

www.certrust.hu 

STBER Kft.

Mérnöki szolgáltató Kft.

Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.

A 2017-es FINA Vizes Világbajnokság szervező bizottsága.

Senatus Kft.

Vegyestermékkörű nagykereskedelemmel foglalkozó Kft.

Ternario R & D Kft.

Kutató és fejlesztő társaság.

Future Horizon Kft.

Ingatlanfejlesztő és szolgáltató vállalat.

www.futurehorizon.hu

ESCO Kft.

Befektetési és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Az ablakon bedobott pénz.

www.esco.hu 

I am New Here Kft.

Filmek, podukciók. 

www.iamnewhere.com